Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pyt do osob z neostrda!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nie.

2. Nie.

Nie mam żadnych problemów z neostradą.

Kup sobie lepszego neta ;)

No jasne 17mb pobierania, 1,2 wysylania... Wczesniej mi tak wolnonie dzialal...
1378238828-U336505.png
Opublikowano

Widocznie chwilowe problemy, w niektórych łączach.

Ja tam nie mam żadnych.

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

Ja nigdy nie miałem problemu z rozłaczaniem , ale czesto mam problem z szybkoscia łacza.

Tzn mi to jakos specjalnie nie przeszkadza bo malo korzystam z PC ale samo to ze płace za internet a usterka jst:D

Opublikowano

może masz jakiegoś wirusa?

btw. ja mam 128kb/s pobierania, i 0.10kb/s wysyłania, i nie narzekam a Ty taki dobry internet i ty go okreslasz "mega wolno" ?

Opublikowano

Pytaj ludzi, ktorzy maja blisko ciebie neo albo cos sie spierdolilo z twoim sprzetem

; )

Opublikowano

Od początku tego roku, czyli odkąd posiadam ORANGE, rozłącza mi Internet, oraz jest strasznie wolny, niby [80 mb\s].

Mój Internet w domu rodzinnym jest szybszy [2 mb/s].

W przyszłym roku zamierzam przejść do Netia.

Orange to gówno ;3

Opublikowano

Ostatnio nie było internetu cały dzień, ale to taki szczegół. Jak zadzwoniłam zbulwersowana, że nie mam zamiaru płacić za ten dzień bez internetu to babka do mnie wyskoczyła z tekstem ''A co pani sobie wyobraża'' także ja już neostradzie podziękuję. Ostatnio internet się lekko ścina po tej jednodniowej przerwie, no i rozłącza czasami..

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Czasem mam ogromne spadki prędkości tzn. raz mogę bez problemu oglądać filmik w 1080p, a kiedy indziej nie zbuforuje się nawet na 144p, ale rzadko mi się to zdarza- najczęściej wieczorem, bo w dzień to nigdy nie mam problemów z netem. Kolega mi mówił, że przez miesiąc miał miał prędkość ok.10 kb/s, ale później mu naprawili, a w tym czasie u mnie wszystko było wporzo. Najwidoczniej znowu coś im się serwery pieprzą, albo ktoś ci wykrada neta na podwórku przez wi-fi :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...